Fendt caravans

Sinds 1987 heeft Fendt een nieuw product op de markt gebracht: caravans. Door gebruik te maken van zijn ervaring in de machinebouw en de nieuwste technische innovaties in de productie te implementeren, is Fendt erin geslaagd zijn caravans om te toveren tot gezellige, zelfstandige stacaravans, aangepast voor uitstekende mobiele recreatie.

De Fendt 530, uitgebracht in 1990, heeft terecht de liefde van ervaren reizigers gewonnen. De compacte aanhanger is van alle gemakken voorzien: een tweepersoonsbed 140x200 cm, een douche, een gasfornuis en een wasbak. Er zijn zelfs zulke noodzakelijke en plezierige kleine dingen als horren voor alle ramen en schaduwgordijnen met niveausloten.

De Fendt caravan, geproduceerd sinds 2007, is een 2-kamer caravan op wielen. De eetkamer bestaat uit 2 draaibare fauteuils en 2 langsbanken. Het hozblok is voorzien van een standaard set. Op een kleine verhoging staat een volwaardig tweepersoonsbed. Voertuiglengte - 7,3 meter; brutogewicht - 3,5 ton.

Gesink Campers nodigt u uit voor een comfortabele gezinsreis door gebruikte Fendt caravans te kopen. Onze campervloot omvat Fendt Platin 470, Fendt Saphir 495 en andere modellen. Het interieur is gemaakt in warme, rustige kleuren. Voor de decoratie werden hoogwaardige, dure en solide materialen gebruikt. Het verkopen van gebruikte Fendt caravans van Gesink Campers is uw investering in heerlijke gezinsreizen.